Društvo Ispovijest Zdravlje & ljepota

Zovem se Amar Bašić i htio bih vam ispričati priču o tome kako sam POSTAO SRETAN

 


Zovem se Amar Bašić. Htio bih vam ispričati priču o tome kako sam promijenio život na bolje. 

Ena i ja samo živjeli sretno u predgrađu Sarajeva.

Ispostavilo se da smo drugačiji par nego što su ljudi navikli da vide: ona je bila lijepa i mršava dok sam ja bio debeo i smotan.

 

Istina je da se nikada nisam ograničavao što se tiče hrane i pića. Jeo sam previše i prečesto.

A pored toga, moja divna supruga Ena odlično kuha!

Radim u kancelariji i ne volim sport!

Jednog dana, iz šale sam stao na njenu vagu i saznao da imam 150 kg.

Inače, dobro sam se osjećao.

Ali supruga mi je rekla da imam ogroman stomak. U početku mi to nije smetalo ali je počela to ponavljati svakog dana. Mislio sam da me se stidi.

Ništa nisam mogao već sam samo digao ruke i rekao:

“Šta ja mogu, voli me ovakvog kakav sam. Ne mogu jesti pileći file i brokule jer više volim krilca, roštilj, prženi krompir i tamno pivo”.

Tada smo imali dvoje prekrasne djece. Vidjeli su da se svađamo i pokušali su nam pomoći.

Zbog njih sam počeo ići na klizanje dva puta sedmično po 2 sata. Uspio sam smršati 3,5 kg i zbog toga sam bio ponosan na sebe.

Međutim, supruga je rekla da to nije dovoljno i da se ne trudim dovoljno.

Prepirali smo se i morao sam spavati na kauču.

Činilo se da je situacija beznadežna i da mi se porodica raspada.

Međutim, bio sam premješten u Njemačku dva mjeseca prije naše godišnjice. Pošto sam dobar inženjer, ponudili su mi mnogo novca ali sam se ipak dvoumio. Mjesec odvojenosti može naštetiti našoj vezi.

Otišao sam teška srca ali ostala je nada da mogu nešto poduzeti u vezi toga.

Dok sam boravio u hotelu u Njemačkoj jeo sam samo brzu hranu. A onda, jednog dana dok sam jeo još jedan sendvič, vidio sam reklamu za brzo skidanje kilograma.

Naziv proizvoda – kapsule za mršavljenje je odmah privukao moju pažnju jer sam htio da oslobodim svoje tijelo od raznih toksina. Pošto sam debeo čovjek, znao sam da mi to treba pod hitno.

Počeo sam tragati za ovim proizvodom. Pored toga, posjetio sam obližnju bolnicu gdje sam imao termin kod doktora. Rekao mi je da sam donio pravu odluku jer su kapsule za mešavljenje, napravljene samo od PRIRODNIH sastojaka i da je bezbijedno koristiti ih za gubljenje kilograma.

Ali niko mi nije rekao gdje da kupim ovaj proizvod. Toliko je djelotvoran da ga ne možete kupiti u apoteci. Time bi svi nutricionisti i fitnes treneri izgubili svoju zaradu.

Saznao sam dodatne informacije što se tiče sastava ovog proizvoda:

  • Artičoka sadrži obilje minerala i vitamina, ali i aktivnih supstanci koje joj daju ljekovitu moć. Artičoka pospješuje lučenje žuči, pospješuje varenje hrane i poboljšava probavu, djeluje laksativno, ima blago diuretično dejstvo. Odlična je za detoksikaciju. Izlučenjem žuči, razgrađuje se holesterol, a samim tim ubrzava metabolizam. Usljed bolje razgradnje masnoća, mozak daje sasvim drugu informaciju o potrebnoj energiji te nam se time smanjuje apetit.

  • Breza je jedna od najprimjenjenijh biljaka u tradicionalnoj medicini. Korisiti se i kora, i pupoljci, i lišće i stablo. Listovi breze imaju diuretičko dejstvo i pomažu čišćenju organizma. Čaj od breze se koristi za liječenje infekcija mokraćnih kanala, za razbijanje i izbacivanje kamena u bubrezima, artritisa, reume, celulita.

  • Zeleni čaj se koristi više od 1000 godina kao stimulans nervnog sistema, kao diuretik i koagulant. Utiče povoljno na rad srca i krvni pritisak, na varenje i održavanje nivoa šećera u krvi. Sadrži veliku količinu antioksidanasa i polifenola, a polifenoli su jedinjenja koja štite ćelije od štetnog dejstva slobodnih radikala, te na taj način pomažu zaštiti organizma od mnogih štetnih bolesti, kao i od starenja.

  • Sena se uspješno koristi za pražnjenje crijeva, i često se koristi u vidu čaja za sprečavanje zatvora tj. njegovo otklanjanje. Krusina se koristi kao pouzdan laksans. Izuzetno efikasna protiv zatvora i podstiče peristatiku debelog crijeva. Podstiče rad jetre, žuči i pankreasa tako da svojim širokim dejstvom upotpunjava svojstva Nutrivix-a.

Bio sam opsjednut potragom za ovim proizvodom. Zamišljao sam kako gubim kilograme i pretvaram se u zgodnog muškarca, mršavog muškarca koga supruga voli.

Srećom, pronašao sam ga. Jedan od kolega s kojim sam radio na projektu je imao ovaj proizvod u svojoj torbi. Prisilio sam ga da mi kaže adresu online radnje i naručio sam nekoliko pakovanja ovih čudotvornih kapsula.
Pio sam 3 kapsule svaki dan, sat vremena prije jela, i nećete vjerovati kako sam izgledao kad sam stigao kući!

Pogodite koliko sam kilograma izgubio?

Rezultat je nevjerovatan! 

Supruga me nije odmah prepoznala i držala je djecu dalje od mene jer sam se potpuno promijenio za mjesec dana.

Poslije sam joj ispričao kako se sve desilo…

Vrištala je i grlila me. Ovakav suprug joj se mnogo više dopadao. Bio sam baš sretan jer su stvari krenule na bolje.

Otputovali smo na medeni mjesec koji je rezultirao rođenjem naše dugo očekivane kćerkice.

Znate, debljina vam može ugroziti zdravlje i dovesti do raspada porodice. Ko zna šta bu se desilo smnom i Enom…


Balkan XP


Klikom na "Sviđa mi se"  podržite naš rad!

© Tekst možete prenositi samo uz navođenje IMENA IZVORA i objavom linka prema izvornom članku.


Podjeli prilog

FACEBOOK

Website Design Company in BangladeshHigh Risk Solutions Merchant Account Services