Magazin Showbiz Život

VIDEO Lepa Brena progovorila o penziji: “Razmišljala sam o tome i u 30-toj…”

 


INTERVJU SA LEPOM BRENOM:

“Ne, ne želim penziju, želela sam je kada sam imala 29, 30 godina. Postoji ta jedna priča, kada sam otišla kod Vange i Vanga mi je rekla da sledeće godine, kada dođem u Bugarsku, da ponovo svratim kod nje, a ja sam joj tada odgovorila da iduće godine idem u penziju jer sam se zaista naradila.

Tada sam radila po dva koncerta dnevno sa “Slatkim grehom”. To mi je bilo toliko naporno da sam htela da se bavim nekom novim biznisom, imala sam nekakve ideje i planove.


POGLEDAJTE VIDEO:


Nisam znala da ću sresti Slobodana Živojinovića koji će da preuzme taj biznis plan i promeni moj život. Tako da se on bavi biznisom, a meni je dozvolio da se bavim šou-biznisom, zaista volim ovaj posao. Ono što je veoma važno je da ja zaista imam vremena da se bavim svojom publikom i da im posvetim svu svoju ljubav, snagu i energiju. Naravno, sve to se dobija iz porodice i nekog privatnog života.

Tek sad u ovim kasnim godinama sam počela da uživam, tako da od penzije nema ništa – kroz osmeh kaže pevačica”, kazala je Fahreta.


Ona se inače, kako ističe, neće vraćati u žiri “Zvezda Granda”, a za to ima razlog:

Ne verujem da bih ikada mogla da budem interesantna kao što su ostali članovi žirija.


– “Zvezde Granda” je jedna šou-emisija koja je psihološki naporna i priprema se čitavo leto. To je prosto Sašina tradicija, on to radi vrlo predano, profesionalno. On nije čovek koji stvari doživljava kao da prosto treba da odradi posao, on je aktivan i prisutan. Znači, od trenutka kada počinje emisija, on ustaje rano, ranoranilac je veliki, i priprema celu emisiju. Ali psihički morate da budete prisutni i veoma skoncentrisani nekih pet, šest možda i sedam sati.

Crkne sijalica, led ekran prestane da radi, neki kandidat padne u nesvest, to su neke stvari o kojima Popović vodi računa. On nikada neće da ode u penziju. On je čovek sa jednom neverovatnom energijom. Verujem da se zaista zamorio tokom cele godine – kaže BrenaKada je ljubavni život u pitanju, Brena i Boba su svakako dobar primer za ljubav koja je iz godine u godinu sve čvršća.

Folk zvezda je otkrila da je ključ uspeha njihove veze – sloboda.

– Danas je sve toliko diskreditovano, svega imate za neku cenu, sve se kupuje… Prevara u životu je kad vas neko izneveri, totalno. Čovek kada je mlad i zaljubljen samo se plaši da ga neko ne ostavi ili da se zaljubi u nekoga drugog. Ali, vi ne možete nekog naterati da vas voli doživotno. U svaku ljubav i u svaki posao prosto morate da ulažete sebe. Ako to vredi, to će trajati, a ako ne vredi ne treba ni da traje.

Mislim da smo Boba i ja shvatili jedno drugo. Ja i dalje mogu da se bavim mojim poslom koji je takav kakav jeste, i koga ja zaista obožavam. On je bio profesionalni teniser koji je naglo prekinuo svoju karijeru i onda razvijao privatni biznis – ispričala nam je pevačica.


Brena ušivala odeću pred nastup u Crnoj Gori

Pevačici se pred sam nastup u Budvi u „Top Hilu“ desio peh sa garderobom koji je očigledno nije omeo jer ga je prihvatila sa osmehom na licu.

– Nešto je malo puklo, pa smo uzeli konac da nešto malo zašijemo, ali to se uvek dešava. To je sastavni deo opreme koji ide sa mnom. Ja sam 1982. godine sa mojom mamom šila kostime. Bila je tu i profesionalna krojačica kasnije, ali tih godina sve je šila moja mama, a ja sam osmišljala. Oni su se raspali od znoja, to moram da priznam. Jako mi je žao što ih nemam sada.


Klikom na "Sviđa mi se"  podržite naš rad!

© Tekst možete prenositi samo uz navođenje IMENA IZVORA i objavom linka prema izvornom članku.


Podjeli prilog

FACEBOOK

Website Design Company in BangladeshHigh Risk Solutions Merchant Account Services