Zanimljivosti

Tajna uspjesnog braka – 5 pokazatelja da bi mogli biti veoma srećni u ljubaviBrak je zajedničko putovanje kroz život koje vas menja, osnažuje i oplemenjuje.

Jak i stabilan brak zahteva odricanje i ulaganje, trud i napor kao i bilo koji drugi posao. Ali, za razliku od bilo kog drugog posla, ovaj “posao” – ulaganje u brak – se mnogo više isplati i donosi mnogobrojne plodove, o kojima nikada niste ni sanjali.

Osoba koja ume da prihvati partnerovu različitost neće praviti veliku buku kada dođe do momenta da partner misli drugačije. Svi bismo voleli da znamo koja je tajna srećnog braka. Svako će vam reći neki svoj savet za to šta može brak da učini harmoničnim i dugotrajnim.

Ipak postoje neke osnovne karakteriste koje posedujemo kao individue koje mogu da doprinesu tome da ostanemo zauvek srećni sa našim partnerom. Na prvom mestu je ODGOVORNOST, jer niko ne želi kraj sebe neodgovornu osobu, na koju ne može da se osloni.

Sledeća karakteristika je da morate da budete POZITIVNA osoba i da umesto što biste nekada odbili partnera i rekli „ne, ne mogu“, pronađete način da odgovorite potvrdno. Treća, ne manja važna karakteristika je PRIHVATANJE. Osoba koja ume da prihvati partnerovu različitost neće praviti veliku buku kada dođe do momenta da partner misli drugačije.

Osoba koja zna da NEGUJE partnerovu dušu, telo i duh je osoba koja će biti tu za partnera i u dobru i u zlu. Naposletku, osobe koje poseduju AVANTURISTIČKI DUH će sigurno ostati zauvek srećne u braku jer upravo ovo čini brak zanimljivim i dinamičnim.


Klikom na "Sviđa mi se"  podržite naš rad!

© Tekst možete prenositi samo uz navođenje IMENA IZVORA i objavom linka prema izvornom članku.


Podjeli prilog

FACEBOOK

Website Design Company in BangladeshHigh Risk Solutions Merchant Account Services