Showbiz Zanimljivosti Život

SHOWBIZ | Nastradali pjevač Darko Lazić nema zdravstvenog osiguranja – NEKO MORA PLATITI DUG!

Pevač Darko Lazić, koji je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću na pragu kuće u Brestaču, probudio se iz kome i komunicira sa doktorima, ali je pitanje da li će bez aparata moći normalno da diše.Podsetimo, čim je pevač dovezen u zemunsku bolnicu urađena mu je ekstenzija noge, kako ne bi počela sama da srasta.

Doktori su u ponedeljak probudili Lazića, koji je od utorka bio u komi.

Doktori su navodno odlučili da mu ne daju lek koji ga smiruje i uspavljuje, dok su mu šanse za oporavak sada nešto veće.

Lekari su utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice.

“Pevaču je u nesreći probijeno plućno krilo i pitanje je da li će bez aparata moći da diše normalno”, kažu lekari.

S obzirom na njene reči, Darko će teško moći da peva.


Svakodnevno u KBC Zemnu u posetu dolaze roditelji, otac Milan, majka Branka, ali i verenica Marina Gagić, kao i pevačeva kuma Andreana Čekić, a uz sve njih je svakodnevno i Miljan Vračević, pevačev vozač i prijatelj.

Oni su istakli da će Darko biti bolje, kako su im saopštili doktori.

Ono što je poznato jeste da Darko pet godina nije imao vozačku dozvolu, jer mu je ista zbog prekršaja oduzeta 2013. godine, a navodno nema ni zdravstvenu knjižicu.

Jedino što pevač ima od dokumenata jeste njegov pasoš

Darkovo lečenje već sada navodno košta nekoliko desetina hiljada evra, a pošto ga čeka dug oporavak i još dosta operacija, ta cifra će biti znatno veća. Darkove kolege poručuju porodici kako nemaju razloga za brigu, jer će oni snositi troškove lečenja.


Klikom na "Sviđa mi se"  podržite naš rad!

© Tekst možete prenositi samo uz navođenje IMENA IZVORA i objavom linka prema izvornom članku.


Podjeli prilog

FACEBOOK

Website Design Company in BangladeshHigh Risk Solutions Merchant Account Services