Zanimljivosti

Da vaša veza bude sigurnija: 12 koraka kako da sagradite još bolji odnos sa partneromJaka veza je divna, ali uvek postoji način da je učinimo još boljom

Imate sjajnog partnera i veza vam dobro funkcioniše, ali postoje stvari koje je mogu učiniti još boljom. Evo nekoliko preporuka stručnjaka kako da učvrstite vaš odnos sa partnerom. Izaberite omiljeno mesto Restoran na uglu gde ste često išli kada ste se sreli. Uličica u parku u kojoj ste vozili bicikl … Najvažnije je da vas ovo mesto podseća na nešto lepo.

Ostavite poslednji komad jedno drugom Naravno, ne morate svaki put to da radite. Ali, ako znate da on voli picu više od vas, možete da ga obradujete jednim komadom više. Lepa haljina Veruje se da ako ste u dugoj vezi, nije potrebno da impresionirate partnera. Na primer možete da kupite novu haljinu za izlazak. Ponašajte se „kao da je i dalje važno“.

Provedite vreme sa porodičnim prijateljima Ovakve zabave jačaju odnose oba para. Izvinite se i oprostite Nerešeni konflikti ne poboljšavaju vašu interakciju. Sposobnost prepoznavanja grešaka je veoma važna. Imajte zajedničke ciljeve Možda nemate mnogo zajedničkog, ali globalni planovi moraju i dalje biti isti.

Napišite “poruke” Otisci crvenih usana na ogledalu, nekoliko prijatnih reči na papiru u njegovoj torbi, smajli na listi za kupovinu… Sve ove male stvari izgledaju kao da ne znače ništa, ali će izazvati osmeh na njegovom licu.

Slavite godišnjice Ne morate da organizujete parti za sto ljudi, ali možete da priuštite neobičnu večeru kod kuće, ili izlazak u omiljeni restoran. Proslavite sa osmehom još jednu godinu svoje ljubavi. Ovo je vrlo korisno. I lepo je, naravno!

Uputite kompliment u javnosti Na kraju, zašto biste krili dobar odnos od drugih ljudi? Provedite vreme zajedno Ali ne putem telefona! Izađite u šetnju, gledajte zalazak sunca ili samo pričajte… Planirajte svoje avanture Izađite na novo mesto, posetite neuobičajene časove plesa – bilo šta, samo da budete zajedno. Sećajte se prošlosti Ponekad je lepo otvoriti foto album i pričati o tome šta se sve dobro i lepo desilo u vašem životu. Možda želite da ponovite neke stvari!


Klikom na "Sviđa mi se"  podržite naš rad!

© Tekst možete prenositi samo uz navođenje IMENA IZVORA i objavom linka prema izvornom članku.


Podjeli prilog

FACEBOOK

Website Design Company in BangladeshHigh Risk Solutions Merchant Account Services